• Wij bezorgen in Nederland en België
  • wij shoppen voor jou!
  • Stichting WebwinkelKeur

Haarverf

41
Kleuringen geven een nieuwe en frisse uitstraling
Lees meer
Sorteren op:

Kleuringen geven een nieuwe en frisse uitstraling

Soms moet het gewoon een andere kleur zijn. Bij een nieuwe kleuring beslis je voor een verandering en een permanente kleurverandering.

In onze online shop kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren. We laten je zien hoe gemakkelijk het is om permanente haarkleur aan te brengen.

 

Wat zijn de voordelen van kleuringen?

Het grootste pluspunt van een permanente haarkleur is de betrouwbare grijsdekking. De kleuren variëren in talloze tinten in de haarkleuren zwart, rood, bruin of blond. Het eindresultaat hangt af van je huidige haarkleur. In tegenstelling tot intensieve tinten, die bij elke wasbeurt een beetje vervagen, zorgt permanente kleuring meestal voor een intense helderheid gedurende ongeveer twee maanden. Afhankelijk van hoe snel je haar groeit, is een herkleuring nodig. Je kunt gemakkelijk trends creëren, zoals zilver metallic haar met kleuringen.

 

Waar moet ik op letten bij het gebruik van permanente kleuren?

Tegenwoordig is het niet langer een prestatie om je haar zelf te verven. De verpakking bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om je haar te kleuren.

Er zijn een paar dingen waar u in het algemeen op moet letten:

  • Goede voorbereiding: Hulpmiddelen zoals een oude handdoek, een keukenwekker (voor de belichtingstijd) en haarclips of haarclips zijn binnen handbereik. Praktische haaraccessoires bestel je in onze online shop.

 

  • Vermijd productmix: Als u al plantaardige kleuren van merken als Sante hebt gebruikt, mag u geen chemische kleurstoffen meer gebruiken.

 

  • Haar wassen: Voor het verven mag je je haar alleen met water wassen om styling- en verzorgingsproducten te verwijderen. De laatste wasbeurt met shampoo moet ongeveer twee dagen geleden zijn.

 

  • Nekverven: Masseer voor een gelijkmatige kleuring wat haarconditioner in de lengtes en punten van het haar. Het omhult het haar zodat het de permanente haarkleur niet zo sterk aanneemt.

 

  • Verzorging: geverfd haar heeft intensieve verzorging nodig. Deze omvatten haarspoelingen, maskers en haaroliën.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »