• Wij bezorgen in Nederland en België
  • wij shoppen voor jou!
  • Stichting WebwinkelKeur

Haarkleuring

9
Een nieuwe haarkleur nodig? Ontdek je favoriete kleur.
Lees meer
Sorteren op:

Een nieuwe haarkleur nodig? Ontdek je favoriete kleur met een haartint

Wilt u af en toe wat afwisseling en speciale kleurreflecties in uw haar? Dat is een van de redenen voor haartinten. Met een tint geef je je haar een andere tint en nieuwe glans. De tinten in het product creëren kleurreflecties en geven het haar meer diepte. Misschien wil je je haarkleur aanpassen aan het seizoen? Lichtere tinten zijn populair in de zomer, terwijl donkere kleuren of herfstaccenten in de herfst en winter op de voorgrond staan.

Een andere veel voorkomende reden voor haartinten is het verbergen van het eerste grijze haar. Met de juiste haarkleur onderstreep je jouw jeugdige uitstraling. Mannen gebruiken ook graag haartinten om grijs haar te bedekken.

 

Wat is het verschil tussen het kleuren (tinten) en verfen van haar?

Als je je haar verft, dan kies je voor een permanent andere haarkleur. Afhankelijk van de kwaliteit van de kleurstof zal deze na verloop van tijd een beetje vervagen, maar de geselecteerde kleur zal alleen volledig verloren gaan als je hem laat uitgroeien of te verven. Naarmate je haar groeit, zal de haarlijn zichtbaar zijn in je natuurlijke kleur. Om dit te voorkomen, moet je de wortels regelmatig opnieuw kleuren.

Een haartint spoelt na verloop van tijd uit. Je hebt de keuze tussen wasbare tinten die na een paar wasbeurten niet meer zichtbaar zijn en intensieve tinten voor een langere periode. Omdat de tint uitwast, wordt deze gelijkmatig verminderd in alle delen van het haar, zodat een harmonieus kleurenbeeld behouden blijft.

Het verschil tussen tinten en kleuren is te wijten aan het effect van het product op je haar. Bij het kleuren dringt de kleur diep door in de haarschubben . Dit zijn chemische stoffen zoals

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »