• Wij bezorgen in Nederland en België
  • wij shoppen voor jou!
  • Stichting WebwinkelKeur

Conditioner

22
Conditioner & spoeling voor je haar - verzorging en reparatie
Lees meer
Sorteren op:

Conditioner & spoeling voor je haar - verzorging en reparatie

Wie droomt er niet van gezond haar? Glanzend haar wordt immers beschouwd als een schoonheidsideaal. Met de juiste verzorgingsproducten kunt u Moeder Natuur helpen. Conditioners, spoelings, maar ook speciale haarbehandelingsproducten dragen veel bij aan het gezond houden en mooi houden van haar.

 

Waarom spoelen of conditioners?

Om de effecten van haarverzorgingsproducten zoals conditioners en spoelingen te begrijpen, helpt een blik op wat er gebeurt als je je haar wast: shampoo en warm water zorgen ervoor dat het haar en de hoofdhuid schoon zijn, maar ze openen het oppervlak van het haar. Het is niet glad, het is schilferig - en deze vlokken worden na het wassen van je haar uit elkaar gespreid . De kleuring van het haar heeft een soortgelijk effect, alleen aanzienlijk sterker. Na het wassen en drogen voelt het haar broos aan en is het moeilijk doorkambaar .

Haarverzorgingsproducten zoals conditioners of haarbehandelingen dringen diep in het haar door en maken het oppervlak weer glad, terwijl het spoelen het haar gemakkelijker doorkambaar maakt . Welke producten je gebruikt hangt een beetje af van het haartype - en de haarlengte.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »